Over Sturnus
Met een neus voor origineel industrieel meubilair en een voorliefde voor oud schoolmateriaal, verzamelt Sturnus interieurspullen op veilingen en bij het leegmaken van woningen, ateliers en scholen door verbouwingen of opruimacties.

De selectie van meubels, lampen, wanddecoratie en andere gebruiksvoorwerpen is heel persoonlijk, en komt eerder intuïtief tot stand. De algemene stijl van het Sturnus assortiment kan omschreven worden als industrieel, eclectisch en vintage, met originele verzamelstukken en diverse rariteiten.

Sommige meubelstukken worden na aankoop door Sturnus onderling gecombineerd en via re-design tot nieuwe, originele stukken samengesteld. Kortom, de collectie biedt u alles om uw woning, horecazaak, verenigingshuis of zelfs een event een authentiek industriële inrichting of aankleding aan te meten.
Over Sturnus
Industrieel meubel gezocht?
Industrieel meubel gezocht?
Vindt u niet wat u zoekt in het assortiment of wenst u meerdere stukken te bestellen? Aarzel niet om Sturnus te contacteren voor informatie over de beschikbaarheid van de artikelen.

De online cataloog is slechts een beperkte weergave van wat Sturnus op stock heeft. Naargelang het artikel kan er besteld worden van één tot een 100-tal stukken. Er wordt geleverd in geheel België.

Bent u op zoek naar een heel specifiek stuk dat uw interieur echt af zou maken? Zend een beschrijving en eventueel een foto van het betreffende meubelstuk en Sturnus gaat voor u op zoek. Wordt uw heilige graal gevonden, dan ontvangt u onmiddellijk een foto met een korte beschrijving zodat u snel kan toehappen, indien het uitzicht, de staat en de prijs naar wens zijn.